Fettmänniskor

Den lustigaste omnämningen vi haft någonsin men det var vad vi kallades hela förmiddagen. Vi extraherade fett ur spyan och sprang runt och stal vatten från varandra. Det filosoferades över huruvida "det var som att labba med bebisar" (D). Så illa var det nog inte.
  Heldag med labb på förmiddagen och föreläsning på eftermiddagen, där emellan tittade vi för femte gången på alla uppstoppade djur som lever på våning 4. Fascinerande hur kul det kan vara när man är lite trött. Annars också i och för sig. Sådana människor är vi.


Jens och...


 


...Barbara. De ska med ut på lördag.



L


Vad kommer sen?

Trots känslan av lätt ångest vid dagens slut (vet att den inte är slut än men mina produktiva timmar är det) så har jag faktiskt fått en hel del gjort idag. Både plugg och massa ärenden och tidsbokningar. Nu väntar middag och sedan ett intensivpass. Just det, igår när jag promenerade med träningsväskan i handen och solen i ögonen till Turion så mötte jag ett par som drog en barnvagn (trodde jag) framför sig. Jag vet inte hur ni är men när jag möter en barnvagn som man ser in i så kollar jag alltid på ungen för att se om den är söt, det gjorde jag alltså och inse min förvåning när mina ögon mötter fyra små ögon och massa päls! Det var inte en barnvagn utan en vagn till katter. Därav nätet som var spänt över hela vagnen insåg jag ju sedan. Kattvagn,...herregud. Om jag skulle komma hem med en sådan till Spödd så skulle han bli vansinnig.


En sådan här var det...men med två katter i.



L


Frisk?

Vad är det för idiot som spelar techno högt som fan mellan 02.00 och 05.30. Nu är det inte jag som är överkänslig, det var inte riktigt friskt. Jag är trött och arg.

L

pull oneself together

Har försökt några gånger idag men lyckas inte riktigt. Kommer på mig med att stirra ut genom fönstret och fråga mig själv varför jag inte går ut i solen istället för att sitta här i mörkret och småprata med de trasiga glödlamporna. Längtar efter sommarlov nu kan jag lova. Det finns inte så mycket vilja kvar till det här som kallas studier. 
  Idag sker ingenting här på Stampet. Tvättar (nehe). Igår var det middag och Robinson-mys hos M och R. Jag upptäckte att creme fraiche och curry var riktigt gott tillsammans. Framsteg. 

L


Det här är tydligen en etablerad sport

Jag skrattar så jag gråter just nu.


www.argalappen.se


L


För mycket mig

Storstädning av lägenheten. Tog väl cirka 15 minuter. Bra att bo litet ibland. Grejen är den att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig för. Borde plugga istället för att leta efter sysslor, rita egen glykolys och citronsyracykel, men jag har verkligen ingen lust. Kollade biljetter på SJ, det finns sista minuten till Vimmerby som går klockan 16. Det är så frestande...men det känns lite dumt eftersom jag verkligen behöver plugga samt ska hem nästnästa helg. Åh jag får utslag av beslutsångest..............nej jag ska stanna här och lära mig tåla mig själv. Claes pratade om det idag under föreläsningen "det måste vara det värsta som kan hända, när man inte tål sig själv (han syftade på autoimmuna sjukdomar)" jag kände mig lite träffad där. Inte för för att jag har en autoimmun sjukdom (eller jo det har jag ju visst,......bra att jag glömmer det) utan för att det ibland känns som att jag har så mycket av mig själv här att jag blir tokig. Nu låter jag tokig också...det är inte så illa. 
  Från det ena till det andra; det är SNÖ här idag. Det är säkert mitt fel igen, sprang ju ute igår, klart att det kommer snö då. 
  "And babe, there's nothing else I can say
There's nothing else I can say"


Vi kommer att bli världens bästa dietister så småningom...



L


Antikrundan i Vimmerby

"Östra småland. Här vågar folk vara lite udda."
...No kidding?



L

Te-spår

Premiär-sprang ute idag. Efter att ha suttit och pluggat i 5 timmar så var det verkligen skönt att få röra på sig. Trodde det skulle vara kallare men det var det ju inte. Höll på att svettas bort. Lämnade säkert ett blött spår (förmodligen mer te än svett med tanke på hur mycket te jag druckit idag)efter mig runt hela Trädgår'n.
  Nu är det mat på gång här. Wokade grönsaker och pasta. Sedan blir det att försöka hitta på något spännande...

L

Forever twenty-one

Har haft en fin fin födelsedag hittills. Jag blir så glad av alla grattis-sms och samtal som kommer. Något annat som gjort mig glad var den perfekta presenten från M och D; blåa tekoppar och två olika teer (som båda var supergoda). Nu kan jag knarka te som en galning. Någon som är sugen på te så är det bara att titta förbi. Det blev jag väldigt glad för i alla fall. Hemma så väntade fördelsedagskort i postlådan, gjorde mig också glad. Åh vad det är härligt att fylla år egentligen. Innerst inne så älskar väl alla lite extra uppmärksamhet...eller är det bara jag som känner så?
  Nu ska jag laga lite mat. Blev tokmätt av Haga-bullen vi delade på (men ändå inte orkade äta upp) men nu börjar jag känna av att det inte blivit mycket vettig mat. Inte för att soppa, som står på menyn idag, är särskilt vettigt det heller men det är mat i alla fall. Sedan blir det nog att försöka läsa biokemi. Med betoning på försöka.



Haga-bulle...mycket god.



L


Psykisk-AMP

"Duuuuuuu, vi har sagt att en acetyl-Coa reagerar med en oxalacetat, då bildas citronsyra och ytterliggare ett antal reaktioner sker. Man återfår oxalacetat och två kol har gått bort som koldioxid...................se inte så sura ut! Det har vi sagt innan. Eller drömde jag det? Var ni inte här allihopa? Det kanske ni inte var...nåja, jag var härlig i alla fall."
  Han är underbar. Man måste se honom in action för att förstå, men han är det. Ha ha googlade honom och hittade en bild. Här ser ni (alla ovetande) hur vår entusiastiska föreläsare ser ut. Hoppas det inte är sista kursen med honom. Då är det sorgligt. 
  Jag har blivit förkyld nu också. Typiskt.


Något annat tråkigt att berätta?

L

Blompojke

Tog precis en promenad i kvällssolen (den lilla som var) det var lite uppiggande, kommer somna snart i alla fall. Det haglade förut tror jag, eller så hallucinerade jag. Halva himlen haglade och halva var blå med solsken. Hmm, nu blir jag osäker själv om det var så...
  Funderat något på blompojken? Här är han i alla fall. Affären ville inte släppa honom. Det stackars biträdet fick skäll av sin mamma för att han inte lagt i tillräckligt med jord. Mamman gav mig en ursäktande blick och sa "det är första gången han planterar, han blev verkligen fäst vid den där pojken" och jag kände mig så elak som kom och tog honom. Sedan slogs han in i två ton papper (blompojken alltså) och en kartong och de la paketet i en kasse som jag "inte fick kasta med när jag gick". Jag tror han andades ut när han kom därifrån.


New and improved Oliver



"My hopes are so high,
that your kiss might kill me.
So won't you kill me,
so I die happy"
(ja D, jag sjunger högt jag med...när jag inte pratar med mig själv)


L


Min sommartid

Min klocka ställde på något finurligt sätt fram sig en timma någon gång igår. Just den klockan som ringer på morgonen när jag ska gå upp. Resultat av detta: Jag vaknar 06:30 men tror att klockan är 07:30. Upptäckte snabbt att det var något som inte stämde och blev otroligt sur eftersom jag inte kunde somna förän vid cirka 04:30(riktig tid) inatt. Skyller på fullmånen. Jag är trött nu alltså...och jag undrar vem som ställt om min klocka till sommartid?
  Undrar även en annan sak; vem har kommenterat till inlägget "Bodiltröjan på"? Har trott att det var M eller D men det var det tydligen inte...någon som vill komma med ett erkännande? 
  D's kommentar på labben idag var: "Vill du känna på min spektrofotometer?" Svaret var tyvärr nej.
  Jag har funderat på att blogga om Lilla miss D's öden och äventyr istället för mina egna icke-existerande öden och äventyr. Men bara tills jag får lite egna äventyr...


Jag hatar när det händer. Blir ni påverkade av månen?





L

dizzy

Kan det vara vätskebrist på grund av de 5 kilometerna på löpbandet imorse samt de 2 kilometerna på crosstrainermaskinen? Eller är det helt enkelt biokemin som far runt i huvudet och gör mig snurrig? Kan även vara det faktum att jag inte somnade förän 02.30 inatt på grund av att det pågick fester både här och där i huset...slå samman detta och vem som helst blir yr. 
  Jag vill vara rik. Det skulle nog inte göra mig lyckligare men livet skulle bli lite roligare med lite mer pengar att röra sig med. Spenderade 60kr på en krukväxt idag i alla fall. De två föregångarna i fönstret var lika torra som plastblommor så det var dags. Blompojke ska införskaffas imorgon. Nu kan ni ju fundera över vad det är.


Jag saknar min babe så otroligt mycket just nu...♥



L

Förälskad

Tog en långpromenad förut och njöt av kvällssol, vårluft och Göteborg. Jag är kär i den här staden, det är jag verkligen. Det är så jäkla vackert här. Har bott här i ett halvår nu och fortfarande känns det som att det är en dröm...eftersom det varit det så länge. Men det är verklighet. Jag bor verkligen här. Herregud.



L

Vad är väl en solig dag i göteborg? alldeles underbar

Ja idag har det verkligen varit vår här i Göteborg! Tyvärr kände jag att jag inte kunde avvara alldeles för många timmar i solen på grund av biokemin som måste pluggas in. Fast det blev lite tid ute, om det räknas att springa på stan i 4 timmar(?). Förmiddagen ägnades alltså åt shopping, var ute efter ett par byxor men skulle egentligen inte handla alls för det finns inte pengar till det just nu. Men ibland måste man ju bara, det får bli min födelsedagspresent till mig själv,...eller födelsedagspresenter snarare för det blev inte ett par byxor utan tre par samt en tröja. Men nu kan jag känna mig fin igen, fattig, men fin. 
  Tappade tråden helt här nu. Det blev tomt i huvudet. Promenad nu kanske...

L  
 

Vatten orsakade "eld"

20 minuter in i föreläsningen idag började det plötsligt att tjuta högt i föreläsningssalen. För en sekund fick jag för mig att det var D's mobil. Det var brandlarmet. Ute i entrén hör man en monoton röst från osynliga högtalare: "Attention, there is a fire in the building. Please go to your [närest] exit". Det gjorde vi. Inte varje dag man får börja med att spana brandmän så det gjorde inte så mycket att vi höll på att frysa häcken av oss. Det visade sig att det var en högtryckstvätt som satt igång larmet. Lite komiskt.
  På väg hem på spårvagnen var M och jag inne i en djup diskussion om när mäns fötter blir äckliga. Alltså vid vilken storlek på skorna man blir äcklad. Vi blev avbrutna av att en man med de största skorna (på höjden) jag någonsin sett stiger på vagnen och sätter sig framför oss. Nej då vi skrattade inte. Vi satt fint och höll minen...vi fotade inte heller. Diskussionen fortsatte i en annan riktning; Vad har han i skorna egentligen? Är det en ny design av de här skorna som ska vara extra bra för förbränningen? Har han komplex för sin längd och vill komma upp några centimeter (ca 15)?
Insåg att det var synd om honom och att vi var elaka som skrattade, då drog han fram ett överdimensionerat förstoringsglas ur fickan och började lösa suduku...vi satt så där fint och höll minen igen.


Jämför med den "normala" (men i mina ögon stora) skon till vänster


Hoppas inte att han läser min blogg


L


Vi sög i 4 timmar

Genomlevde årets segaste labb idag tror jag. Stå och glo på en spya som skulle sugas ned i en e-kolv i 4 timmar var väl inte direkt vad jag väntade mig av dietistutbildningen. Vi fick i alla fall fram ett bra resultat av askorbinsyrahalten i serveringsfärdig mat och nu är den segaste labben gjord och mina kläder och mitt hår luktar spya och ättika. Härlig blandning.
  Idag hade D en blind-date och ett mantra. Jag hade tvättid igen.


Vår spya var från början en gryta som ska ge evigt liv.
Hur avundssjuka blir inte alla när vi vet exakt vad innehållet är i en gryta som ger evigt liv.




L


How do you feel?

Igår var en jävla skitdag rent ut sagt. Var länge sedan jag kände mig så enormt trött och ledsen. Tog mig igenom föreläsningen samt labbräkning och lite plugg hos M (där jag kände hur jag sänkte stämningen med cirka 23 grader). Sen åkte jag hem och la mig och sov klockan 17. Vaknade 20 och tittade på tv och somnade sedan om vid 22 och sov till 07.30. Det behövdes.
  Eftersom det inte tog så väldigt lång tid att rita två grafer på labben så ägnades resten av tiden åt att rita dagens känsla (alltså gårdagens). Min känsla är överst, inte så svårt att gissa kanske. Sedan har vi M's känsla, ganska stabil och lugn med krona och sjal. Sedan är det då D's känsla...vi kan väl säga såhär: D känner helt enkelt ganska mycket mer än oss andra.




L

Pattern

Jag börjar se ett mönster här.
  Blev enormt lycklig över tentaresultatet. Samtidigt blev jag enormt överraskad. Det kändes verkligen inte bra när jag skrev den. Att jag skulle ha mer än vartannat ord rätt (60%) trodde jag faktiskt inte. Lättnad och lycka för en liten stund nu. Inser hur spänd jag är när jag börjar gråta över resultaten.
  Jag vill göra något annorlunda. Skaffa en hobby...börja måla (ha ha ha eller inte). Kan ingen ge ett bra förslag på en hobby som inte är för dyr för en student samt inte tar alltför mycket tid.
  Nu borde jag ta tag i biokemin i några minuter till. Köpte nytt block och färgpennor idag, nu ska det bli vackert plugg.



L

now dance, fucker, dance, man he never had a chance

Underbart rolig kväll igår.
  Upptäckte över 150 bilder på kameran. Jag tror inte jag har skrattat så mycket på länge. Nu är det diskat och städat här igen i alla fall. Väntar på M och sen ska jag nog ta en promenad i vårsolen.





L

and history books forgot about us and the bible didn't mention us

Åh vad mycket jag har fått gjort idag, eller inte. Det är hopplöst vissa dagar, hopplöst att sätta sig och plugga, hopplöst att försöka läsa på engelska, hopplöst att läsa sina egna anteckningar, hopplöst att bara göra något nyttigt överhuvudtaget. Idag var en sådan dag. Tänkte försöka väga upp dagen med att göra så mycket som möjligt nu på kvällen och natten.      
  Snart kommer alla småänglarna hit. Det blir melodifestivalen-vin-choklad-spel-musik-dans-och mer dans. Kör samma upplägg som förra helgen med blomman på klänningen, kanske ska bli mitt signum, den var ju så populär och förstärkte min söta sida. Inte för att jag har någon annan...får jobba på det någon gång när jag hinner.
  Rösta nu på "La voix" så vi för en gångs skull slipper skämmas.



L

Värt det

Sprang 5km idag. Det är så sjukt skönt efteråt. Då är det värt det.
  Nu är det dusch med allt vad det innebär inför en fredagkväll.

L


Lemonadspinning?

Nej men nästan, citronsyracykeln i 3h får det att snurra i huvudet. Är trött trött trött trött nu. Om det inte vore för att M ska med så hade jag struntat i träningen idag. Det är bra att ha någon som drar med en.
  Det är gegga på gatorna idag, slirade runt i mina vita(!) sneakers i morse när jag skulle hinna till bussen, såg framför mig hur jag halkade ut i gatan när det var grönt för bilarna. Nu höll jag mig på plats tills det var grönt för mig men i fortsättningen måste jag lära mig att titta ut och välja skor efter vad jag ser ute. Gegga = vinterskor eller eventuellt skidor. 
  Ikväll är det inflyttningsfest på Lindholmen. Ingen utgång. Träning imorgon ju, samt lite andra orsaker.




L

Mitt fel

Nu är det återigen snö i Göteborg. Det är mitt fel. Eftersom jag trodde det var vår så använde jag min vårjacka för första gången. Naturligtvis kommer det snö då. Jag tar på mig ansvaret helt och hållet.
  Lagade äcklig mat till middag nyss. Den var god ända fram till jag skulle äta av den, då blev den äcklig. Det var fullkornspasta med falukorv+krossade tomater+lök. När jag lagt det i fina proportioner på tallriken så mindes jag värdena falukorv hade i nutritionsprgrammet och då blev det äckligt. Det gick verkligen inte. Jag är fånig jag vet. Det finns en matlåda med detta här nu, om någon vill ha. Imorgon slänger jag det.
  Nu ska jag se den andra fimen om Arn tror jag. Så har jag det gjort.

L


Brev från grannen

Jag älskar överraskningar som får mig att skratta. Idag låg detta brev i brevlådan;

Hej!
 
Jag vet att vi än inte tagit i hand,
sagt ett ord till varann eller korsat land
 
Ändå känns det här kul på något sätt
när jag skriver detta så ler jag brett
 
Jag avstår idag all romantik
sparar den till MIN underbart vackra vik
 
Förhoppningsvis är du kanske nöjd ändå
när du får ett rim i vardagen så grå
 
Nu ska jag snart tvätta
det är inte det minsta lätta
 
Folk snor tider hit och dit
alltid ska man gå på en nit
 
Men se till att hälsa din vän
Denise kommer ju sen
 
/409 (förlåt för musikvolym)

Jag är ju inte den som är den så jag knåpade snabbt ihop ett svar;

Hej,
 
Brev från grannen får dagen att skina,
du är alltså inte den enda att flina
 
Lyssnar till basen varje kväll,
men är tyst för du verkar snäll
 
Den får hjärtat att slå i otakt,
undrar om ni har en pakt?
(du och restaurangen)
 
Enligt fb och lappar är livet en fest,
för mycket fritid och ord är det mest
 
Sitt nu i tvättstugan och vakta din tid,
det måste man göra om man vill tvätta i frid
 
Kanske möts vi de kommande åren,
en fika på neutral mark i korridoren?
 
Musiken är egentligen ingen fara,
spela något bättre bara =P
 
/408

Denise ville se det på pränt så här är det. Hon vill ha en ny granne.

L


g...uttalas G

0 uttalas noll. Ha ha jag älskar att han driver med korkade studenter. Det kommer så mycket roligt ur hans mun hela dagarna att jag skulle behöva två bloggar för att berätta allt. Men man måste vara där för att få känslan. Det slog mig idag att han borde starta en blogg. Kanske www.bergman.duuuu.intense.blogg.se, jag tror att den skulle slå Blondinbella med hästlängder.
  Föreläsningar till 14:30 idag, sen plugg/musik/ljus/te med D. Nu tvättar jag för sjuttielfte gången den här månaden. Var kommer all tvätt ifrån? Jag förstår inte...
  Grey's ikväll 21.00. Sen sova. Sovmorgon imorgon tänkte jag.





L

Just say I want you, just exactly like I used to

Kings of Leon spelar på Hultsfredsfestivalen i sommar. Jag måste ju nästan gå då (D är du på?).
  Labb idag som avslutades snabbt. Lite för snabbt fick vi känslan av, men vi hade gjort alla moment så förhoppningsvis var vi bara duktiga,...och inte slarviga. Nej vi var duktiga. Det blir en rolig labbrapport han får sen lille Claes. Där etanolen talar.
  Nu ska jag ringa samtalet jag fasat för hela dagen.


L

Alla måsten

Oj vad jag jag måste plugga. Oj vad jag inte gör det. Snart...ska bara dra ut på det en liten stund till. Hade ett Johan Glans-ögonblick inatt när jag försökte somna "...tog någon kort på det?!..." Damn. Hoppas på det bästa nu.
  Idag är det 10 grader varmt här i Göteborg, eller ja, vid Olskrokstorget i alla fall. Solen sken för en stund sedan så jag passade på att gå in till Nordstan och posta ett födelsedagskort. Sen gick jag hem och tömde kryddskåpet för det ska komma några (de springer runt i huset just nu) och kontrollera ventilerna. Klockan 07:30. Alltså blir det att gå upp extra tidigt imorgon. Åh vad härligt. Något annat härligt är att jag tydligen har fått mitt namn på porttelefonen nu. Heter inte längre L.Karlsson alltså. Lite mindre identitetskris för min del. Lite mindre rörigt för er som kommer hit.

L
 

Man, I'll freak you out

Ja jag lyssnar på nya skivan nu. Hittills har jag känt "men ja!" vid varje låt så den var bra genomtänkt. Är öm i hela kroppen, har verkligen träningsvärk, och det är inte från träningen igår utan dansandet under kvällen. Lycka. Äntligen fick jag skutta runt och bara vara. Äta tårta från samma sked som alla andra (ja det gjorde jag och ja jag ska köpa Kan Jang idag) och dansa så datorn stängs av och sen hitta dietisthörnet på Sticky. Nu fasar jag för bilder på fb. Snälla var snälla. 
  Hemresa är bokad. Samma dag som tentan. Skärtorsdagen 9 april. Då hinner jag hem till påskandet, tyvärr...är inget större fan av påsken. Fast godis är ju gott, godare än påskmat (som förvrigt är julmat plus ägg ju - usch). 
  Ut i regnet nu.


Oliver, jag bakade honom helt själv. D hjälpte till med garnering.
Han var uppskattad. Särskilt håret.


L
 

My life would suck without you

Jag har dans i benen och längtar tills ikväll, då kommer D och J och sen, efter lite födelsedagsfix , bär det av till studiegången- äntligen (var för länge sedan sist). Just nu känns livet underbart och hela världen (eller ja Göteborg) ligger för mina fötter. Varför kan inte den känslan infinna sig oftare? Är helt sprallig, inte ens ett ordentligt träningspass dämpade den känslan. Lovely! 
  Snart är det den 24:e. Tänker mer än vad jag vill. Ser fram emot den dagen då den 24:e bara är dagen innan den 25:e. Det kommer, det kommer. Nu är det bara "whoho" och hopp om att någon svarar.
 





L

Addiction

Jag är Grey's missbrukare. Drömmer till och med om det. Men nu är det bara några avsnitt kvar att se som tur är. Sen kan jag bli mig själv och börja drömma om getter igen.
  Idag firade vi M, vi sjöng en halv "ja må hon leva" Det var stort. Imorgon ska vi fira igen med fler människor och Sticky. Ska introducera Matz-dans-steget och bli klassade som ännu större wierdon. Men så är det. 
  Nu ska jag snart tvätta...igen. Imorgon är det sovmorgon. Jag har längtat. Hoppas att det är vårväder imorgon så att en långpromenad blir av.
  Nu infinner sig skrivkramp känner jag.

L

Vikarie

Känsliga läsare bör sluta läsa nu.
  Det var en vikarie på medelpasset idag, först blev jag arg eftersom det varit en kass vikarie på varje bra(i normala fall) pass jag gått på senaste tiden men sedan blev jag glad. I hela kroppen. Vikarien var ung, vältränad, hade linne och svettades sådär lagom så huden blev blank och fin...tyvärr sa han inte vilket pass han hade i vanliga fall. Jag har i alla fall inte tid att gå på fler pass så det kanske var tur. Men herregud vad mycket extra energi man fick!

L

Misstag eller?

Började läsa alla bloggar jag följer innan jag skrev i min egen idag. Misstag eller? I vanliga fall skriver jag innan jag läser deras bloggar för att inte drabbas av skrivkramp för att jag känner mig så enormt liten och tråkig jämfört med andra. Men nu insåg jag plötsligt att "va fasen, varför skulle jag vara tråkigare? Det finns ju ändå bara en av mig så jag måste ju vara unik på något sätt ju". Ska bara ta reda på hur...återkommer med svar när jag vet.
  Passade på att ta en sväng till Åhlens och handla lite detaljer till lägenheten idag. Bara småsaker men det var kul. Finns inte så mycket mer att göra i regnet tyvärr. Typiskt att det blir skitväder när man känner för en långpromenad. Nej jag tänker inte gå med paraply för jag har inte råd att köpa fler paraplyer som ska blåsa sönder så fort man kommer utanför dörren. Skulle behöva ett av gjutjärn om det ska klara av en tillvaro här.
  Fick 4 biobiljetter idag. Tack M för tipset! Nu kan vi kolla på massa film. Jag vill se "Män som hatar kvinnor", någon som ska med?

L

Your life aim maybe is to serve the people

I min tristess gjorde jag ett test..."Which type of women are you?"
Resultatet:

You are lovely and caring. You help others and spread out a lot of sympathy. Your life aim maybe is to serve the people. But your weakness is that you forget about yourself, your own needs. All your time is hold back for your friends and family. You are always there for people in trouble. Ready for any emergency. You make a lot of sacrifices just to be a good human. But every woman has her needs, her longings and a destiny. Don't loose yourself in work or curing other people's souls. You will have your own problems in your life. Another problem is that you don't say your opinion when it's right and important to say it. People trample onto your soul if you are always so kind and lovely and helpful. They will play on you. Though you should try to relax more and enjoy your life, you should not loose the gift that was given to you to help others . Not everyone is created this way... You are uniqe and rare!

Ha ha ha "Your life aim maybe is to serve the people" det var det värsta jag hört tror jag.

L


Bodiltröjan på

Ber om ursäkt för eventuella stavfel och liknande i följande text men jag har inte glasögonen på mig.
  Så var 2'a mars snart över och jag har fortfarande inte gjort någonting förutom att tvätta och läsa kapitel tre i boken. Jag vill göra något...! Det kryper i mig men jag orkar verkligen inte med något just nu. Vill bara sitta och glo eller sova. Längtar till helgen som kommer, då vi ska fira Mirja och dansa hela natten och glömma allt som vi inte vill tänka på.

  Har fastnat för Tegan and Sara nu. Nineteen är fortfarande favoriten men hittar fler och fler låtar som spelas allt mer flitigt. Kul att statusen uppskattades. Kan ingen annan introducera nya band åt mig?

  Jag vill också få kärleksbrev. Nu rinner tårarna över andras kärleksbrev, bara för att det var så fint. Sån är jag. Gråter över brev som rimmar. Men han fångade henne så fint. Men vad är problemet med killar och det här med att läsa av folk? Saknar de den genen? Ibland undrar man.

L


Oj

...kanske gjorde jag precis bort mig. Men vad spelar det för roll. Människan bor ju bara på andra sidan väggen (ja väggen, inget stavfel).
  Tvätt idag igen. Samtidigt som jag försöker ta mig i kragen och läsa biokemi. Var bara tvungen att sitta här en stund först. Det är så skönt med långhelg, "ledigt" även imorgon. Det trista är att jag inte tar mig för något, fast det kanske är grejen med lediga dagar, att man ska ta det lugnt och inte göra någonting alls. 
 
L

I min egen säng

Nu har de åkt hem till Vimmerby igen. Det blev tomt måste jag säga. Ensamt igen. Jag är för "mammig och pappig" tror jag, men de är mina stöttepelare så att säga. De enda som känner mig fullt ut. Och så är de bäst också (nej jag är inte partisk alls).  Det enda positiva är att jag nu får min säng tillbaka, slipper alltså sova i soffan. Det är inget fel på min sova, det kan fler än jag intyga, men sängen är att föredra alltså. 
  Struttade runt i min fina nya jacka idag. Den fick följa med till friskis när jag tränade men jag insåg att den kanske får vänta med att se resten av Göteborg tills det blir plusgrader i alla fall. Jag är kär i den. Det är jag. 
  Nu börjar Miami Ink om ca 15 minuter...och sen är det Bones efter det. Sen ska jag sova (blev ju väckt vid 08 imorse för att de skulle se vasaloppet...).

L 

RSS 2.0