årets sista inlägg

När det är på väg mot ett nytt år brukar känslan av att jag inte hinner med komma, men i år är det annorlunda. Kan inte sätta fingret på exakt vad som är annorlunda. Kanske är det det att jag på något sätt blivit trygg i nuet, med den jag är och det jag gör. Har alltid trott att den känslan haft att göra med att man blivit vuxen men tror nu att det snarare handlar om att våga känna efter i sig själv, hitta den man verkligen är och acceptera det man hittar. Dåliga dagar har gått från att vara regel till att bli undantag och det endast tack vare mig själv. Kanske är det skillnaden. Vad flum det blev nu. Ha överseende eftersom det är det sista inlägget för året.
  Ikväll kommer Mickis hit för att fira in 2010 med mig, hundarna och katten. Det känns skönt att det är hon för då blir det så avslappnat som jag önskade att nyår skulle bli i år. Det gör inget att min näsa är röd och torr av allt snytande eller att jag måste andas med öppen mun för att överhuvudtaget få luft. Mitt hår kan se ut som ett fågelbo, och en enkel skjortklänning som man faktiskt kan äta i, är helt okej. Det blir kycklingpaj med soltorkade tomater och mazarellaost till mat, och sedan morotskaka till efterrätt. Motsatsen till fancy.
  Hoppas ni alla får ett fint avslut på året och en fin början på 2010.



Jag och Mickis nyår 08/09 ♥

L

Klart man ska utnyttja sin skog (men sen kan man åka hem till värmen igen)

Är helt stelfrusen just nu. Det blev en tur till skogen med familjen idag. Korvgrillning. Det är extra gott med grillad kov och varm choklad när man varit ute länge (nu finns ju farfars stuga där att väma sig i men man blir stelfrusen i alla fall). Här är lite klipp från dagen. Enjoy.

  

 

 
 
  

 
 
 

Nu ska jag leka med min nya telefon. Det blev en Samsung Jet Rose Black.

L


Idioter - Kent

Du sa rädslan den går över
Men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver
Snabba avslut, snabba svar
Du sa rädslan pendlar långsamt för oss

Mellan äkta och falsk
Mellan sanning och lögn
Vi är idioter

Jag snöat in fullständigt på den här låten. Men det gör inte så mycket för den är bra.
  Inser att jag gnällt lite väl mycket senaste dagarna. Inte för att den här bloggen är rolig i vanliga fall men nu får jag nästan be om ursäkt för mig själv (fast idag är det synd om mig på riktigt, var för sjuk för att följa med till Kalmar) för att jag gnäller som en man när jag är förkyld. Förlåt.
  Ska leta reda på recept inför morgondagen nu. Nyår med Mickis. Tema I'm blue. 

L
 

det rinner över här

Min kropp överlistar mig. När det är tjockt i halsen och näsan redan rinner så fortsätter den med ögonen. Har "gråtit" konstant idag. Det ser inte klokt ut kan jag lova. Ska gå och lägga mig nu. Imorgon när jag vaknar ska den här skiten vara väck. Tänker inte trava runt i Kalmar med alla möjliga kroppsvätskor hejdlöst rinnande ur mig på det här viset.


Jag har tappat tron på detta. Min enda religion.

L

Godnatt

I'm in love with an Avatar. Snacka om verklighetsflykt här känner jag. Men de är ju vackra. Vampyrer och Avatarer, jag måste skärpa mig. Sam Worthington har det...mer än Edward. Den perfekta skäggväxten. Märks det att jag bara fick 4 timmars sömn inatt?


Eyecandy

L


Att andas är överskattat

Jag är så arg. Skitförkylning. Sov inte många timmar inatt, låg och intalade mig själv att det är överskattat att kunna andas. Under de få timmar jag sov hann dock en hund kräkas i min säng (utan att jag vaknade). Lagom mysigt att upptäcka det genom att lägga huvudet i äcklet. När jag inser vad det är för något kommer katten in i rummet och gör kräkljud och lägger sig på golvet och ser död ut. Han har varit i slagsmål gissar jag. Nu är lakanet i tvätten och är han nedbäddad i täcket. Min bebis. Nu blev detta rörigt men ja, jag är rörig just nu. 
  Nu ska jag åka till Linda för en Hej då-fika och ikväll blir det bio. Avatar.



L

vad är väl en fest på juldagen?

Galen och förkylningsframkallande.
  Toppade förra årets julfest med råge, även om nivån var lägre än lägst. Mina fina flickor(och Olle). Man kan inte ha tråkigt erat sällskap. Hatar att vi inte kan ses oftare. Det är långt tid mellan jul och sommar.
  Låter bilderna tala för sig själva (lite chockad när jag insåg att det fanns 238 bilder från gårdagen, varav ca 49 var vettiga) för jag har ingen ork att skriva just nu egentligen.

 















L


Enkel människa

Fullproppad med julmat igen (eller ja, omelett och köttbullar i alla fall). Årets bästa julklapp fick jag av mitt gudbarn. Stor tekopp och en påse te. Jag är en enkel människa, behöver inte mer än så för att vara lycklig. 
  Nu väntar jag på att mamma och pappa ska bli klara i badrummet så jag också får göra mig i ordning inför ikväll(lovar att de kommer komma hem senare än mig, säger mer om mig än om dem) . Småstadsgrejen "Hemvändarkväll" är stor i Vimmerby på just juldagen. Är inte jättesugen på utgång men hoppas på en rolig kväll med tjejerna hos Thilda. Och att klänningen sitter som den ska. Frågan om efter all knäck, choklad och ost vi vi åt igår. Men det är ju bara julafton en gång, och idag har jag hunnit både träningshuset och långpromenad med hundarna, så förhoppningsvis ska den hålla i sömmarna.
  
 

Detta är vad vi ska toppa ikväll

L

Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

Vad är väl en dag utan ett blogginlägg? Självklart kommer det ett, så här i sista sekunden, även på julafton.
  Traditionsenligt börjades dagen med paketöppning och sedan grötfrukost. Alla var nöjda och glada utom katten som var asförbannad för att han bara fick ett nytt halsband när hundarna fick massa godis. Jag önskar att jag överdriver nu men han har verkligen tjurat sig igenom hela dagen och telepaterat "God jävla jul" till oss andra så fort han fått en chans.
  Lurad har jag blivit också. Två gånger. Först kom ena hunden och väckte mig kl08, hon spärrade ut klorna och trampade runt på trägolvet tills jag gick upp och släppte ut henne i tron att hon var nödig. Nehe då. Hon sprang bara ned till komposten och ställde sig där för att äta snö. Hon vägrade komma in så jag fick pulsa i meterhög snö (iklädd morgonrock) och släpa med henne. Andra gången var när jag, syster och pappa skulle åka till farfar. I bilen upptäcker jag att syster ska övningsköra (I SNÖ) och innan jag hinner kasta mig ut är vi på väg. Vem fan vill dö på julafton? Inte jag. Känslan var värre än att flyga. Jag ska aldrig skaffa barn som jag måste övningsköra med.
  I övrigt har det varit en fin julafton.



Det är knivar i paketet (jag säger ju att han var sur).

L

Nu är det snart jul igen

Jag har ont i hela kroppen just nu. Ingen bra idé att gå till träningshuset efter en halvdag med kusinbarnen. Vi grillade korv ute över öppen eld och åkte pulka. De åkte ned för backen och jag fick dra dem upp. Båda två skulle tvunget sitta i samma pulka, och de tyckte det var skitkul att upplysa mig om att "nu kommer det jobbiga igen" när jag släpade dem upp för den brantaste delen av backen. Barnpassning är perfekt workout.
  Nu är granen klädd, vilket här innebär att det nu är jul. Traditionsenligt ska vi snart kolla på Bingolotto (trots att det är sämre än sämst överger man inte en tradition) äta knäck och dricka glögg.


Nej, det slår inte lågor ur golvlampan...det bara ser ut som det gör det.

L


Little men

Var med min lillasyster på hennes julavslutning idag. Hon går andra året på Byggprogrammet i Västervik (ja hon är coolast i hela världen). De hade tipspromenad och lussebullefika. Jag spanade på de små pojkarna.
Tillfälle nummer ett:
Syster - Vad tittar du på?
Jag - Ingenting!
Syster - Nej det hoppas jag inte. Han är singel nu föresten (var tydligen inte så diskret).

Tillfälle nummer två:
Jag - Han i röda byxor var ju riktigt snygg ju.
Syster - Han går i ettan.
Jag - Glöm att jag sa något.

Jag tror inte att jag får följa med nästa år.

L

Do blonds have more fun?...to bad for me

Morgonens träning blev till en promenad som blev till ett drop-in besök hos min frisör. Bye bye blonde. Jag kan inte säga annat än att jag är galet nöjd med min nya färg. Tyvärr drog det ut på tiden lite(hade busstid att passa), och jag glömde halva mitt liv i Göteborg, min lägenhet ser ut som ett levande kaos och det kommer krypa saker ut ur mitt kylskåp när jag kommer tillbaka. Men det är det värt.
  Dags att socialisera sig lite med restan av familjen nu.



L


Jul i Göteborg

Så här såg det ut när jag promenerade hem från Korsvägen igår kväll (natt?). Snön föll i stora flingor och det var riktigt mysigt (om man bortser från min lätta panik över att gå ensam på kvällen). Äntligen har vi fått jul här också. Egentligen typiskt att jag nu åker till Vimmerby, men samtidigt skönt. Har ett sug efter hemma-lukten, den där som alltid är lite extra vid jul. Kommer sakna mitt SATS, D och M. Men det är det enda. Är ju förövrigt snart tillbaka i Göteborg(redan 3'e januari förmodligen) för att seriöst plugga till statistiktentan.
  Nu ska jag dra på mig kläderna och ta en promenad i snön innan jag packar det sista och beger mig till bussen.



L

Saker man inte vill ska hända när man sitter på spårvagnen

Spårvagnsföraren stannar vagnen. Går ut ur hytten och börjar vandra runt i vagnen och prata för sig själv (sådär som överförfriskade personer har en tendens att göra) stannar framför en, svajar lite, frågar om man vill åka vidare. 
Jag - eh...ja tack.
Spårvagnsförare - bra, då åker vi...det ska bara börja regna först
Jag - ....
Spårvagnsföraren går tillbaka till sin hytt och kör vidare.
  Vad fan hände där? Hade panik att han skulle missa att stanna vid något rödljus eller liknande och kunde inte komma av fort nog när den äntligen stannade vid Svingeln.

L

redan fjärde advent

Egentligen borde jag inte blogga när jag inte har något att blogga om.
  Min dag so far:
- morgonpromenad (det är inte många ute kl08.30 en söndagmorgon kan jag lova)
- plugg
- julstädning (igen, vem fan skitar ned min lägenhet egentligen?!)
- tvätt (ja igen för jag vill inte dra med smutsiga kläder hem)
- packa väskan
Nu återstår träning och mer plugg. Jag har den mest händelserika dagen i hela Göteborg tror jag...


Vart tog tiden vägen?

L

Kvalitet

Gillar vår lördagstradition med film, idag satsade vi på "En shopaholics bekännelser" som var sådär, samt den alltid lika stämningsfulla "Grinchen" som är en given tradition att se innan jul. Hur kommer man annars i stämning?? Nu går "Where are you christmas" på repeat på Spotify och jag tänker slå in kattens julklapp innan jag går och lägger mig.



L


Lördag

Rubriken enbart för att påminna mig själv om vad det är för dag idag. Har just nu en tendens att vara dag-förvirrad nämligen.
  Vaknade kl07 idag och var pigg, tänkte gå upp och börja plugga men somnade uppenbarligen om igen innan jag hann ta det steget. Undrar nu hur i hela friden jag ens kunde komma på tanken (måste varit tröttare än jag fattade)? Hur som helst, nu får statistiken vänta för jag ska på bodypump. Jag prioriterar.
  Jag drömde att jag var med i en julkrubba inatt. En sådan där liten med plastfigurer. Jag var en av de tre vise männen. Tolkning av detta?

L

materialist javisst

Vad är väl en dag med plugg mot en dag på stan med M? Fylld av skratt och förödande för plånboken, men herregud, man kan ju inte köpa för många julklappar till sig själv. Right?
Lika säker som hissteorin (tvättkläder = snygg man i hiss) är teorin att ska man inte handla något hittar man massa grejer man absolut inte kan leva utan. Favoriten blev en liten väska i rödbrunt skinn från Myrorna. Det är där fynden kan göras om man har tur. Hann även med en lunch på Fröken Olsson, mitt premiärbesök där. Mycket god mat måste jag erkänna. Till och med lite rödlök slank ned (för första gången på flera år), det är inte klokt vad vuxen jag börjar bli...

 
Utöver den lilla skinn-babe'n blev det en myströja som nog blir "julaftonkläder", sjal från Indiska, träningslinne, t-shirt (från herravdelningen på JC, fick säga nej till paketinslagning två gånger), julklapp till katten och lite böcker + kokbok.


Bara för att den påminner mig om en av mina bästa
kvällar här och ger mig en fin känsla i kroppen...
och för att vi är galet fina.

L



Minds becoming two halves of the same

Jag måste lära mig att inte blogga mitt i nätterna. Det blir aldrig lika bra som det är just då, i alla fall inte internskämt. Ber om ursäkt för konstiga uppdateringar, ska skärpa mig.
  Nyss hemkommen från ett gympass (+ löpning 45 minuter naturligtvis, jag verkar ha fastnat i ett mönster). Fasen vad duktig man känner sig när man går upp kl07.30 för att träna när man är ledig. Det ger en kick som håller i sig under resten av dagen. Nu väntar jag på att M ska komma förbi, vi tänkte promenera runt i Göteborg idag, shoppa lite, fika lite, mysa lite. Försöka fånga julstämningen (jo men den är på gång nu, när snön äntligen är på plats, även om vi bara har ett tunt täcke och inte flera meter som det verkar vara överallt annars). 

L
 

another night at msn

Louise säger:
det vore fint nu, nyår med jacob, det försvann massa tändning, är det bra eller dåligt?

Denise säger:
det är bra

desto mer plats finns det åt

bättre frukt

typ päron

varsitt plommon kanske?

jag kan tänka mig

plommon har fasta ass

Louise säger:
plommon?,...då tänker jag ryssland, jag vill ha en grape tror jag

lite bittersur sådär

Denise säger:
hård

Louise säger:
jävligt god om man ger den en chans
saftig

Denise säger:
haha

det låter fan bra


L


ur dagens gp "känns som 15-minusgrader"

No shit. Höll på att dö under promenaden förut. Uppmaning till alla som tänker gå ut idag - ta på er mössa och dubbla byxor! Saknar fortfarande känsel i öron och lår. Men fingrarna fungerar, så jag har tyvärr ingen bra ursäkt att inte plugga vidare nu.

L

After afterwork

Hade en rolig kväll på Kings Head med delar av klassen igår. Lyckades bli lite vinglig av 2 öl. Det är inte illa. Tecken på att man inte är student på riktigt tydligen. 
  Nu sitter jag och försöker pressa ned lite havregrynsgröt innan morgonpromenaden. Tänkte ta en sväng till gymmet men mina rygg-/arm-muskler strejkar idag så det får bli långpromenad istället. Synd att snön är borta. Sedan blir det statistikplugg. Skitstatistik.
 
L

Cyrrufuttorna

D och jag kommer vara kvällens sexgiriga slaffsisar. D fyllegnäller utan en endaste öl i kroppen.

   
D - Känner mig nästan smidig när jag sitter såhär.
L - Du ser ut som en sådan där vampyr...
D - Hur då?
L - Blek och med röda ögon.
D - ....

Ikväll blir det kyssar.

L

9 dagar kvar - julstämning önskas

Statistik statistik statistik. Blev inte klokare av seminariet. Det vi gick igenom fattar jag redan och det jag inte fattar behöver vi inte fatta, fast det är bra att fatta det för den totala förståelsen. Ehm? Okej. Effektivt plugg med Andreas mellan seminarie 2 och 3 gör att det blir en statistikpaus ikväll i alla fall. Träning istället, sen får vi se vad det blir mer. Något förslag?
  Det känns inte i kroppen att det bara är 9 dagar kvar till julafton. Vad ska man göra för att få upp stämningen (förutom att experimentera med kanel i kaffet)?

L


statistikhjälp sökes

Tar tillbaka att jag förstår något av detta. Jag blir tokig på övningsuppgifterna till kapitel 4 och 5. Är jag så korkad som jag faktiskt känner mig? Börjar snart grina här alltså... Dags att ta tag i kapitel 6 nu. Om inget mer blogginlägg kommer beror det på att jag dränkt mig i tekoppen.


En hjälte vore inte fel nu. Helst inte blond dock.

L

baby i'm a fool

Det känns som att jag är nyvaccinerad i båda armarna idag. Bara tanken på att dra en tröja över huvudet ger mig tårar i ögonen. Men det nya bodypump-passet var definitivt värt det.
  Statistik och massa Melody Gardot nu, och sedan bege sig till ett seminarium vid 11.

L


Söndag

Har precis tagit mig igenom kapitel 1-3 i statistikboken (skrivit ned alla understrykningar samt svarat på instuderingsfrågor). Känns skönt att ha det gjort men har lite panik över om jag verkligen kommer hinna med allt innan varje seminarie. Så går det när man inte börjar i tid helt enkelt.
  Nu ska jag iväg till träningen, ny release av bodypump-pass och det ska bli spännande. Fasar för träningsvärken som kommer komma imorgon, men kan ju alltid ta en träningsfri-dag då (har inget val iaf, om statistiken ska hinnas med).
  Hoppas ni har en roligare söndag.

L

mitt första och sista blogginlägg om "äventyret med..."

Det är fint när någon hittar de svaga punkterna och utnyttjar dem. Jag gillar känslan av gåshud, svaga knän och att smälta fullständigt för en stund. Don't freak out nu. Du efterfrågade ju ett inlägg om äventyret, och nu blev det kanske ett roligt inlägg också för en gångs skull.
  Tack för en rolig kväll igår D, M, Andreas och MMA. Nu blir det dusch för min del, sedan plugg, brödbak, tvätt och myskväll med M (vi börjar bli proffs på det nu). Träningen är redan avklarad i form av löpning 45 minuter och gym. Tack tjejen som instruerade mig i några nya övningar.


Det var casting till Pistvakt 2 på Stampet igår(förlåt jag var tvungen^^)

L

anger management

Försöker lugna en ilsken ekorre här. Det går sådär. Matar man henne med kokos kan hon andas i alla fall. Och sluta säga fula ord. För min del får hon vara hur arg som helst, vi lever i en annan värld vi två, där man får vara arg på banala saker. Men för grannarnas skull ska jag gräva vidare i skåpen efter mer kokos...


L

gåshud

Överraskade mig själv idag genom att faktiskt gå upp 07.00 och åka till gymmet. Sprang 30 minuter, tränade med lite fria vikter och sprang sedan 20 minuter till. Var kommer denna energi ifrån undrar jag? (är det tonfiksken?) Skön träningsvärk i benen och ryggen redan nu i varje fall. Sedan var det dags för klippning, hur kommer det sig att det är så galet skönt när de tvättar ens hår på salongen? Det gör man ju själv nästan varje dag utan känsla, men så fort någon annan är där och pillar får jag gåshud och vill bara sitta kvar hela dagen. Nu känner jag mig inte som ett trassligt troll längre, och lite fit inbillar jag mig att jag är också. Jösses. En bra dag idag helt enkelt.

L


Små blå Speedos

Är inte smickrande på någon oavsett hur vältränad man är. Ville bara klargöra det. 2000m idag och sedan somnade jag i bastun (okej om det varit 5 minuter men nu var det snarare 30). Sedan vidare till ICA (ja fortfarande röd som en kräfta) och handla ingredienser till brödbak och tonfisksallad. Det är galet vilka konstiga mat-cravings jag haft den senaste tiden: tonfisksallad (jag som inte en gillar tonfisk särskilt mycket), leverpastejsmörgås med gurka (gillar inte leverpastej heller) och macadamianötter...vad är grejen? Nu ska jag i alla fall följa mina drifter och äta tonfisksalladen ikväll. Vidare från ICA till Bokia så nu är julkorten inhandlade, skrivna och de äckliga frimärkena är påklistrade. Bara att posta. Vet att det är lite för vuxet att skicka julkort men jag gillar det, det hör julen till på något sätt. 
 
  
Förslag på gemensam nämnare?

L

That's love

Denise säger:
louise

pusslar du ihop mig

om det här inte går bra?


Louise säger:

jag ska pyssla ihop ett fint halsband av dig om det behövs


Denise säger:

tack louisus

det känns fint

jag bygger en dikt av dig


L


"jag äter aldrig fisk fast har ofta sushi eller lax till middag"

Nej man får inte skratta åt patienterna men ibland är det svårt att låta bli. Kan tilläggas att patienten bestämt hävdade att h*n dessutom inte tycker om fisk alls. Intressant TYK idag. Tyvärr lite väl lika patienter så det här med att analysera kommunikationen kan bli svårt (tur man har en bra handledare som själv satt och svarade på frågorna vi fått, utan att jag bett henne om det).
  Nu är äntligen förskoleföreläsningen över. Inte för att det var jobbigt men det är något som "hängt över" så länge att man bara ville bli av med det snabbt. Kan fokusera på statistiken nu...kanske. Eller tvätta, ja jag ska tvätta idag. Mina mest spännande dagar är då jag tvättar. Det är hissen som gör det spännande. 99 % av gånger när man har fula "tvättkläder" på sig är det en snygg kille i den. De oddsen slår aldrig fel. 
  Renskrivning av uppgift C och TYK nu. Sen soffmys med lite tända ljus och eventuell telefontrakassering (från min sida) av en man i Linköping.

L

Vimmerby

Till er som behöver veta: Hemresa bokad till 21 december

L

svett och tårar

Jag tror att mina grannar kan ge sig ut och föreläsa om mellanmål, har nog upprepat den där texten 20 gånger snart. Nu borde den sitta tycker jag. Ska bli spännande att se vad vi får för respons imorgon, jag hoppas på inte alltför skumma frågor utan mycket som vi faktiskt kan svara på. Det skulle kännas så tillfredsställande.
  Idag fick jag äntligen gå på bodypumpen med den bästa instruktören (vad är 11.30 en måndag för jäkla tid? vem är ledig då?) han är så sjukt bra att jag tar ut mig tills jag nästan gråter varje gång. Älskar det! (även om man vill dö dagen efter)
  Imorgon är det dags för TYK igen också, ska bli roligt. Hade ju turen att hamna med en helgo dietist i min egen ålder som t o m bott i samma hus som jag bor nu. Allergimottagningen var ju även det en intressant plats med massa "mag-mysterier" och provtagningar. Sånt gillar vi.

L

kom och vifta mig i ansiktet någon

Har haft en grym dag med Andreas. Spanat på deltagarna i Lucia Pokalen (vi kunde inte hålla oss för skratt, är det där något att sträva efter??), lyssnat på Paolo Roberto, blivit inlåst på en toalett med en grymt snygg fitnesstjej (jag som inte ens gillar att gå i grupp när jag är full) och sett alla matcher i Fighter Extreme och blivit helt hög på vältränade män som slåss (utom thai-boxarna som bara var tråkiga).
  Nu hör jag om D som haft en grym festnatt i Trollhättan. Jag blir avundssjuk. Så avundssjuk. Och mitt ris håller på att koka fast i kastrullen igen. Är verkligen sämst på att laga mat när jag är hungrig. Svamlar gör jag också.
  Jag måste passa på att skriva Grattis till min Spödd-bebis som fyller 5år idag också. Hoppas att mamma och pappa firar honom ordentligt.



Nyår 2008/09

L


"Pojken i randig pyjamas" och "Changeling"

Igår lyckades vi pricka in 2 deprimerande filmer på en och samma kväll. De var riktigt bra, men ett lyckligt slut var inte ens att tänka på i någon av dem. Det var "Pojken i randig pyjamas" och "Changeling". 
  Igår när jag skulle hämta ut biljetterna trodde inte han på ATG mig. Jag fick visa leg. och övertyga honom om att det visst var billjetter till Fighter Extreme jag skulle ha. Han bara upprepade "nej,...inte du?". Vad i hela friden liksom?
Nu har jag bråttom ser jag.

L


he Takes my breath away

Pluggar och har Idol-reprisen på i bakgrunden. Erik är min Gud just nu, Calle må ha charm men Erik är ju helt jävla otrolig. Sorry D men så är det...

L

vaccinera svinet (ny form av sätta svansen på grisen)

Vi har en fin liten klass vi. Bara vi kan vaccinera svinet, bli transformers och köra twister en hel kväll. Hemgång tidigt för min del, sugen på bodypump imorgon, resten hittar ni nog på Excet om de inte irrar bort sig (inte så ovanligt)
  Nu är det bestämt att stackars Andreas ska dras med mig på Fitness festivalen på söndag, han vet inte vad han gett sig in på...men jag är tacksam. 

   
Norrlands nya jul-öl      Närkontakt
 
Transfomers                Vem har störst biceps?

L

som katt och hund

Hemma i Vimmerby har begreppet "som katt och hund" tagits till helt nya nivåer...




Här delar vi broder-/systerligt på hundmaten (vad är det för fel på Royal Canins kattmat undrar jag?!)

L

Kanske?

Hade en riktigt mysig kväll med M och D igår. Såg "Änglar och Demoner" (riktigt bra om man jämför med Da Vinci koden) drack glögg och mumsade hembakade lussebullar och pepparkakor med mögelost på. Vi upptäckte den nya serien "Glee" och funderade seriöst på att lära oss den lilla killens dans tills ikväll. Om inte annat så blir vi ju unika.



L

träna bort träningsvärk

Nej det fungerade inte, och nu har jag inte hunnit varken förbereda för imorgon eller läsa statistik. Det löser sig alltid(den inställningen kommer inte ta mig långt). Ska sova en stund nu innan det är dags för julmys hos M.

L

mental avslappning

Baka bröd ger enormt bra mental avslappning insåg jag nyss. Men rekommenderar inte att knåda deg med bodypump-trötta armar. Gissa vad som händer nu?



Tvätt.

L
 

dagen som gud glömde

Föreläsningen (roligaste den här terminen) drog över tiden och spårvagnen fastnade vid Korsvägen --> stressar som en tok till träningen, upptäcker där att mina strumpor ligger kvar hemma --> kommer 10 minuter försent och får träna barfota i skorna (lika fräscht som det låter). Efter träningen, väntar på spårvagnen, inser att jag ser ut som Stalin med pösiga träningsbyxor i stövlarna (ja sånt kan förstöra en hel dag om man är på fel humör) --> tant som blockerar spårvagnsdörren --> jag får åka en hållplats för långt och gå tillbaka i minusgrader. Något mer som har lust att gå fel? Fram med det bara.
  Nu ska jag lyssna på Aretha Franklin, tända några ljus och andas lugnt.


Vi delar garderob

L

Granskning

Redovisning av studiebesöket idag. Själva uppgiften var att vi skulle granskas som "föreläsare". Röst och kroppsspråk osv. Fick bara positiv feedback vilket gör att man känner sig sjukt bra. Det är ju ändå en svår grej ibland det här med att prata inför folk och våga ta plats. Men det var en riktig ego-boost.
  Nu borde jag öppna statistikboken och läsa lite istället för att vara sur på alla som börjat läsa. Men det är jobbigt. Noll motivation. Vill hellre läsa en BRA bok. Thilda och jag botaniserade på Myrorna igår och där kan man hitta riktiga fynd. Kom hem med både Nick Hornby "Fallhöjd" och Fannie Flagg "Stekta gröna tomater". Lycka. Fina gröttallrikar också. Perfekta faktiskt. Invigde dem imorse innan jag åkte och simmade. Var förövrigt nästan helt ensam i simhallen kl08. Det är guldtiden tydligen. Lycka att slippa trängas med tjuriga tanter som drar en i fötterna bara för att man simmar om dem.


Kommentar på detta, D?

L


RSS 2.0