Sommarlov

Tentan i fredags gick förhoppningsvis lika bra som jag tror den gjorde. Fria och överglada satte D och jag oss i parken med varsin couscoussallad och brände in en riktig bikinibränna. Gick vidare till Lejonet&Björnen och köpte en ekologisk chokladglass, satte oss i hamnen och bara njöt. Hann med 4 gott och en stund vid Stampen-ån också innan bio fick avsluta kvällen.
Jag kommer sakna dig så vännen. Det är det värsta med sommarlovet. 
  Det här blir sista blogginlägget för ett tag framöver. Återkommer i juli. Förhoppningsvis med massa fina upplevelser, minnen och en grym solbränna. Europa, nu kommer vi!

  

 

L


från och med du

Antal pluggtimmar idag är lika med noll men däremot är "sommarstädningen" av lägenheten gjord och väskan är i princip färdigpackad. Har bara slängt ned massa sommarkläder så nu får det allt ta och vara fint väder ända fram till september. 
  Jag längtar till fredag. Till solsken. Vanilj och bio med D.

L


sista rycket

Favoritföreläsaren någonsin de här dagarna. Hennes ord Diabetist (diabetiker + dietist) är helt underbart bra. Kommer att användas flitigt framöver.
  Diabetisten sitter nu och äter klubba (ja sånt delas ut på föreläsningarna här när man svarar rätt,...eller bara smart) och vet att det är dags att ta tag i pluggandet ordentligt. Ett patientfall kvar bara...


L

RSS 2.0