Självdisciplin efterlyses

Väntar ni er ett underhållande inlägg kan ni sluta läsa genast och surfa in på Aftonbladet eller något istället.

Inser att jag sitter här och tänker skriva om hur dålig självdisciplin jag har för tillfället. Bara det bevisar detta faktum ganska rejält. Helvete. Borde ligga i soffan...euhm....nej jag sitter fint upprätt och stryker under med grön neonpenna...haha I whish. Borde ligga i soffan och läsa "Svåra samtal" men det funkar liksom inte. Inte igår och inte idag. Mina intentioner för dagen var:
- renskriva
Lyckades nästan med det, några sidor kvar. Och några föreläsningar kvar. Jag har skrivkramp.
- läsa ut "Svåra samtal"
Hahaha, inte riktigt...ser inte mycket ut för världen det som är kvar men satan vad det är segt att ta sig igenom.
- träna
Check!

ja jag lägger mig väll i soffan igen då. Inser ni vad klockan är? Min nya dygnsrytm, eller rättare sagt min nya "produktiva tid" har ändrats lite. Fuck.

L


am i turning into a dude?

Här sitter jag och käkar kött som en tok. Vad fan hände där liksom? Stekte till en köttbit häromdagen för första gången i hela mitt liv (sen hemkunskapen) och fullkomligt ÄLSKADE det. Jag tycker ju inte om kött, bara kycklig och ibland fisk om jag är på extra lustigt humör. Håller jag på att förvandlas till en man?
Hoppas att min prinsess-soffgrupp och min löpningsutstyrsel väger över på min kvinnliga sida. Annars bör ni börja oroa er...


Pretty please - with sugar on top, säg att de väger upp varandra.
Och för er som är nyfikna på min löpningsutstyrsel: klarrosa linne, svarta byxor med mörkt rosa sömmar +  matchande jacka, vita skor med rosalila detaljer och långt blondt hår i hästsvans. Vet kanske inte om håret tillhör outfit'en dock...men som en fetare version av Barbie är det i alla fall. Kvinnligt nog? Kan ses mellan Svingeln och Munkebäckstorget udda dagar jävligt tidigt på morgonen.

L

lista din dag

1 september.
Dagen då jag började sista året på dietistutbildningen(fast jag planerar ju att hänga kvar i två år till så egentligen kan vi stryka det).
Dagen då jag gick upp en halvtimme tidigare än nödvändigt för att kunna njuta mitt morgonkaffe(måste vara varning av något slag på det?).
Dagen då jag tackade ja till ett träningspass med en MMA-man(definitivt varning på det, kommer dö-isch).
Dagen då jag skrev ett hotbrev till vaktmästaren(om elementen inte fungerar måste man väl bränna upp den väggfasta garderoben för att få någon slags värme?).
Dagen då jag insåg att jag visst älskar att slåss och sparkas.
Dagen då jag gjorde en grym couscoussallad...erkänn att ni väntade er "Dagen då jag blev kriminell" där på slutet. Icke. Jag är harmonisk innerst inne. Och full med vitlök.

L


RSS 2.0