Vimmerby

Fortfarande kvar i Vimmerby, ska åka om 30 minuter tror jag. Pappa är gullig och skjutsar mig till Nässjö. Helgen har gått jättefort men det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till Göteborg. Pluggstämningen här är inte den bästa eftersom man mycket hellre träffar folk än att sitta med näsan i en bok och läsa om proteiner eller något annat sånt sexigt. Kommer sakna min kissebebis. Han är så söt och följer mig överallt jag går, nu ligger han bredvi mig på en stol och ger mig dåligt samvete för att jag ska lämna honom igen. Det har i alla fall varit en väldigt bra helg. På alla sätt. Nu väntar en vecka då vi ska ut och se hur en dietist jobbar, hoppas att det innebär att vi inte har massa föreläsningar om nya grejer till tentan utan att man kan läsa in sig på det vi redan haft. 
 
L


Tidsbrist

Jag hinner verkligen inte blogga, det är hemskt men så är det. Här kommer i alla fall en snabb update. Befinner mig i Göteborg (vackraste och trevligaste staden jag någonsin varit i) sen lite mer en än vecka tillbaka och jag stormtrivs!
  Började på dietistutbildningen på Sahlgrenska universitetet i måndags och hittills är jag glatt överraskad av allt som händer och sker där. Utbildningen är intressant som tusan (men även svår fast det får man väl räkna med, är glad att jag gått natur innan kan jag ju säga) och klassen är också bra. Det är redan sammanhållning och vi är alla ungefär på samma plan vilket är en fördel. Har träffat en härlig tjej från Arvika med. Vi är otäckt lika har vi kommit fram till. Det är skönt att det klickar med någon sådär direkt.
  Igår var det sittning (middag med spex) med tema saga och det var kul. Sedan bar det vidare till Chalmers (Gasque, nattklubb) där vi hade trevligt en stund med...
  Nu ska jag äta frukost och sen blir det plugg tror jag.
  Just det! Har fått en egen lägenhet med, den ligger vid Ullevi och jag är kär i den för den är så perfekt! Inflytt blir i nov/dec. någon gång.
  Till dig som kommenterade angående SH så tror jag nog att du kan klara av det på egen hand om du bara vill.









 Rödluvan har setts på Chalmers

L

RSS 2.0