Müslim: hälsokostfantast?

Har värsta kafferuset på länge. Det är inte vettigt att efter bara två små koppar bli helt uppstressad i huvudet och vibrera i hela kroppen. Då dricker man kaffe för sällan. Personligt mål för framtiden; dricka kaffe oftare. Det här funkar inte i längden.
  Angående föregående inlägg. Jag börjar förstå folks irritation på dessa maniska LCHF'are. Uppenbarligen förvinner varje uns av förståelse för ironi och skämt tillsammans med mängden kolhydrater. Gör inte följande mening: "tänker att till och med Annika Dahlqvist skulle vara nöjd över 48,4 energiprocent fett (sen blundar vi för de 44,0 energiprocent kolhydrater som slinker med)" det ganska klart att jag inser att LCHF inte går ut på att man käkar Ben&Jerry's till frukost, lunch och middag? 
Fast föresten, ät så. Ni LCHF'are blir kanske mer lyckliga då (läs mindre tjuriga och trögtänkta som man ju blir utan tillfredsställande mängd kolhydrater eftersom det är det enda bränsle hjärnan kan använda).

L


Kommentarer
Postat av: eva

:) Ja du har såå rätt ...Njut av det som finns är en bra mening tycker jag .Ha nu det såå bra nästa helg då din pappa och mamma kommer .Njut av det Kram

2010-05-09 @ 15:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0